سبد خرید شما خالی است.
- کلاس A (خودروهای مینی)
این کلاس خودرو همانطور که از نامش هم پیداست به خودروهایی با اندازه کوچک اطلاق میشود که دارای ویژگی های زیر باشند:
- حجم موتور پایین درحدود هزار سی سی
- بدنه کوچک و جمع جور و طراحی ظریف (طول این خودروها معمولا کمتر از 3.6 متر است)
- مصرف سوخت پایین نسبت به سایر کلاس ها
- تعداد سیلندرهای کمتر نسبت به سایر خودروها
- طراحی به صورت 3 درب هاچ بک یا گاهاً 5 درب هاچ بک
خودوهای کلاس A تنها برای فضاهای درون شهری مناسب هستند و از جمله آنها میتوان به خودروهای دوو ماتیز و MVM 110 اشاره کرد.
- کلاس B (خودروهای شهری)
خودروهای شهری از جمله خودرو های کوچکی هستند که برای عبور و مرور داخل شهر مناسب هستند. این خودروها نسبت به خودروهای کلاس A از لحاظ سرعت و امنیت بهتر بوده و از لحاظ محافظت از سرنشینان امنتر است. مصرف سوخت این خودروها نسبت به خودروهای مینی بیشتر می باشد. خودروهای این کلاس معمولا هاچ بک بوده و قابلیت تردد در خارج از شهر را نیز دارند. از ویژگی های این نوع خودرو میتوان به طراحی 3 درب یا 5 درب آنها اشاره داشت. همچنین حجم موتور این خودروها معمولا بین 1000 تا 1500 سیسی میباشد. از جمله خودروهای کلاس شهری می توان از پژو 206 نام برد.
- کلاس C (خودروهای خانوادگی کوچک)
خودروهای این کلاس از فضای کافی برای نشستن 5 سرنشین برخوردار بوده و صندوق عقب بزرگی نیز دارند. مصرف سوخت این نوع خودروها از دو کلاس قبلی بیشتر بوده و حجم موتور بالاتری دارند. هوندا سیویک و تویوتا کرولا از جمله معروف ترین خودروهای کلاس C می باشند.
- کلاس D (خودروهای خانوادگی بزرگ)
خودروهای این کلاس اندازهی متوسطی دارند و از برخی تجهیزات پایه خودروهای لوکس بهره مند هستند. امکانات و قدرت موتور این خودروها نسب به سه کلاس قبلی بهتر بوده و مصرف سوخت آنها بیشتر است. از معروف ترین خودروهای کلاسD می توان به Chevrolet Malibu، پژو 508، مزدا 6، تویوتا کمری، Audi A4 و Lexus IS اشاره داشت.
کلاس E (خودروهای لوکس متوسط)
این کلاس به نام سدان های Executive نیز شهرت دارند و فضای داخلی بزرگی دارند. خودروهای کلاس E از بدنه و ابعاد بزرگتری نسبت به خودروهای کلاس برخوردارند و عملکرد بهتری نیز نسبت به این مدل دارند. مصرف سوخت این کلاس نسبت به کلاس قبلی بیشتر بوده و تجهیزات و امکانات بیشتر و بهتری نیز دارند. از جمله خودروهای معروف این کلاس باید به بی ام دبیلیو سری 5، Audi A6 ،Jaguar XF و مرسدس بنز کلاس E اشاره کرد.
کلاس F (خودروهای لوکس)
خودروهای این کلاس بهترین کیفیت فضایداخلی، طراحی و امکانات را در اختیار سرنشینان قرار می دهد و به معنای واقعی کلمه، خودروهایی لوکس و مجلل هستند. قدرت موتور بالا و فضای بزرگ از جمله ویژگی های این کلاس خودرو است. همچنین قطعات استفاده شده در تولید این نوع خودروها نیز بالاترین کیفیت را دارند. خودروهایی نظیر لکسوس LS و Rolls Royce Phantom در این کلاس قرار می گیرند.
- کلاس M (خودروهای حمل)
خودروهای این کلاس به طور کلی بر حمل محموله و همچنین افراد در تعداد بالا متمرکز هستند. انواع ون های موجود در بازار را می توان در کلاس M قرار داد. تویوتا آلفارد و هیوندای استارکس از خودروهای معروف در این کلاس محسوب می شوند.
- کلاس S
کوپه های دو درب، رودسترها، خودروهای اسپرت، گرند تور و کروک ها در این کلاس خودرو قرار میگیرند. این خودروها با تاکید بر تجربه بی نظیر رانندگی به راننده و مسافر تولید می شوند و معمولا ظرفیت آنها دو نفره است. مزدا MX-5 و تویوتا 86 از جمله خودروهای موجود در این کلاس می باشند. همچنین بسیاری از خودروهای گران قیمت پورشه نیز در کلاس S قرار می گیرند.
- کلاس J
اگر به دنبال خرید یک خودروی همه فن حریف هستید، پیشنهاد ما خرید یک خودرو از کلاس J می باشد. انواع خودروهای CUV ،SUV و همچنین کراس اوورها در این کلاس قرار می گیرند. این خودروها تقریبا می توانند در هر نوع جاده و مکانی استفاده شوند و ظرفیت سرنشین آنها نیز بالاست. از جمله ویژگی های مهم این خودروها می توان به ارتفاع بلند آنها و همچنین سیستم تعلیق ارتقا یافته اشاره کرد. تویوتا لندکروزر، کیا سورنتو و Mazda CX-5 از جمله خودروهای این کلاس می باشند.
- پیکاپ
در کلاس بندی اروپایی خودروها نامی از خودروهای پیکاپ در فهرست اصلی دیده نمی شود. نام این خودروها با نام کلاسشان یکی بوده و شامل خودروهایی Heavy Duty (پرکار) می شوند. یکی از کاربردهای رایج پیکاپ ها استفاده از آنها در مزارع است.