این شرکت که شعارش «تولید وسایل نقلیه آینده» است، و این شعار از اسم این کمپانی هم کاملا مشخص است، در دو سال قبل تاسیس شده (یعنی در سال ۲۰۱۴ میلادی) اما به طور ناگهانی در کشور ایالات متحده آمریکا حاضر شده و گفته است که در سال ۲۰۱۷ میلادی خط تولید خودرو های الکتریکی خود را راه می اندازد.
این شرکت به وسیله یک سرمایه دار چینی تغذیه می شود که نام وی «جیا یوئتینگ» است، وی هم اکنون در هلدینگی با نام LeTV در پکن پایتخت کشور چین سمت مدیر عاملی را بر عهده دارد،هدف این شرکت یعنی فارادی فیوچر رقابت گرم با تسلا موتورز می باشد.

استارتآپ( استارتآپ به شرکتهای نوپایی گفته میشود که با یک ایدهی ساده و اولیه شروع میکنند و به سرعت رشد پیدا می کنند، و به درآمد میرسند) فارادی فیوچر بسیار آرام و آهسته در حال حرکت است و هم اکنون، یک فروشگاه در گاردنا واقع در کالیفرنیا و در دفتر مرکزی سابق شرکت نیسان راه انداخته است. به ادعای خود این کمپانی(فارادی فیوچر) این شرکت حدود ۵۰۰ کارمند در ۴۰ کشور جهان دارد که بیشتر آنها زمانی در کمپانی های خودروساز همانند تسلا، بی ام و، فورد، جی ام و حتی شرکت فضایی اسپیس اکس مشغول به کار بوده اند.

اولین خودروی برقی فارادی فیوچر در خیابان های لوس آنجلس دیده شد :
در سپتامبر سال ۲۰۱۶ میلادی یک شخص از دور از یک خودرو که برایش جدید و خاص به نظر می آمد عکس گرفت خودرویی که نه می دانست متعلق به چه شرکتی است و نه چه هدفی را دنبال می کند، در زیر عکس مورد نظر که به وسیله ی یک شهروند لس آنجلسی گرفته شده و در توییتش گذاشته را می بینید.

آنچه در عکس مشخص است یک suv کراس اوور کوچک می باشد هرچند بدنه پوشانده شده و طبیعتا طراحی آن مشخص نیست اما منابع زیر مجموعه سایت معتبر Electrek مدعی به این شدند که این خودرو به کمپانی فارادی فیوچر مربوط است.در اوایل شهریور ماه هم سایت مذکور مدعی شد فارادی فیوچر در حال آزمایشاتی در لس آنجلس است که طی این آزمایشات قصد دارد که قابلیت سیستم کمک راننده پیشرفته موسوم به ADAS را بررسی کند.
لازم به ذکر است که وب سایت معتبر Electrek قبل از این در گزارشی مدعی شده بود که فارادی فیوچر قصد دارد تا کراس اووری را با قیمت ۱۰۰ هزار دلار عرضه کند، هرچند که در این عکس طراحی اتومبیل را نمی توان خوب مشاهده نمود اما بی تردید، این اتومبیل، شباهت بسیار زیادی به تصویر رسمی انتشار داده شده از سوی شرکت فارادی فیوچر در گذشته دارد.

خودروهای فارادی فیوچر از ال جی برای باتری هایش کمک می گیرد :
همکاری دو کمپانی فارادی فیوچر و ال جی شیمی به منظور توسعه و ساخت باتریهای سیلیکونی لیتیومیون است. هر دو کمپانی به دنبال بیشترین چگالی و ذخیره انرژی در باتریهای خودرو هستند. اولین نسل از باتریهای حاصل این همکاری، در نسل جدید خودروهای فارادی، و برروی پلتفرم VPA و همچین خودروهای چینی کمپانی LeEco استفاده میشوند.

در همین ارتباط معاون مدیرکل فارادی فیوچر، آقای Tom Wessner در این رابطه میگوید: «ال جی شیمی و فارادی فیوچر به منظور توسعه و ساخت باتریهایی مناسب و ایمنتر با یکدیگر همکاری میکنند. فارادی فیوچر به دنبال تامیینکنندگان پیشرفته و نوآوری در تکنولوژی ساخت باتری هاست. الجی چشماندازی مشابه با ما داشته و به سوی آینده حرکت میکند».
ضربه فارادی فیوچر به تسلا موتورز با کمک ۲.۴ میلیاردی به ال جی شیمی رقیب سنتی آنها :
کمپانی استارتآپ فارادی فیوچر برای ضربه زدن به کمپانی تسلا، قراردادی به ارزش ۲.۴ میلیارد دلار با کمپانی ال جی شیمی؛ به منظور تولید باتریهای اختصاصی برای خودروهای خود و همچین کمپانی چینی LeEco به امضاء رسانده است.

در نمایشگاه CES دی ماه ۹۴ از خودرو FFZERO1 پرده برداشت :
این نمایشگاه که در ابتدای سال میلادی ۲۰۱۶ برگزار شد (یعنی ژانویه) در روز اول خود، یک خودرو برقی از فارادی فیوچر را به همراهانش معرفی کرد، که خودروی برقی مذکور طبق ادعای شرکت سازنده آینده حمل و نقل را متحول کرده و همگان را به فکر فرو خواهد برد، اما در این بین، کارشناسان اعتقاد دارند که، اراِئه ی آن بدون گفتن برنامه های آینده این خودرو و پیشرفت های علمی بیهوده است، در پی این انتقادات کمپانی فارادی فیوچر تصمیم دارد در نمایشگاه سال بعد CES یعنی سال ۲۰۱۷ که در ابتدای این سال یعنی ماه ژانویه برگزار می گردد، به شدت به انتقادات این کارشناسان پاسخ دهد.

این خودرو که با نام FFZERO1 لقب گرفته است، یک ماشین یک نفره است و آنچه در نمایشگاه دیدیم با آنچه در گذشته لو رفته بود تفاوت زیادی ندارد، طراح این ماشین برقی توسط آقای ریچارد کیم انجام شده است، و ایشان در مدت زمان طراحی خود تخیل و خلاقیت خود را به طور کامل در آن پیاده کرده است.
در کل باید گفت که زاویه صندلی های این خودرو ۴۵ درجه است و داخل فرمانش یک اسمارت فون (گوشیهای موبایل پیشرفته با قابلیتهای خاص و کاربردهایی نظیر کامپیوترهای شخصی (PC) هستند) تعبیه گردیده و زیر سری راننده یک پورت داخلی دارد،( وظیفه آن انتقال آب و هوا به درون کلاه ایمنی است) درباره ی طراحی ظاهرش باید گفت که دارای یک خط برآمده بر روی آن است که فارادی فیوچر آن را UFO لقب داده است.
ffzero1
نکته قابل تامل و مهم درباره این خودروی الکتریکی این است که بر اساس معماری پلت فرم متغیر ساخته و طراحی گردیده است، (لازم است که بدانید به سبب کاهش هزینه ها، بیشتر کمپانی ها از پلت فرم واحد استفاده می کنند چرا که با این کار یک پلت فرم بین چند شرکت مشترک استفاده می شود به طور مثال سه خودرو تویوتا aygo، پزو ۱۰۷ و سیتروئن c1 هرسه بر روی یک پلت فرم واحد ساخته شده اند، لذا هزینه های ساختش کم می شود)این کمپانی نوپا با این کار یعنی استفاده از پلت فرم ماژولار این هدف را دنبال می کند که، باتری ها در قسمت زیرین ماشین تعبیه می شوند و می تواند هر جا که خواست، فاصله میان چرخ ها را کم یا زیاد کند.
جدای از این موضوع، این پلت فرم از پیکره بندی های مختلف برای قرار گرفتن موتور حمایت می کند لذا بسته به مدلی که خودرو مورد نظر دارد این کمپانی قادر می شود تا یک تا چهار موتور را در داخل آن تعبیه کند.
faraday future logo
استاسی موریس با رها کردن بی ام و به فارادی فیوچر پیوسته است:
جناب آقای موریس که سابقه ۵ سال حضور در بی ام و را دارد مدیر بازاریابی کنونی این کمپانی شده است، و این حضورها نشان از آینده قدرتمند این برند است.
فارادی فیوچر بزرگان را به چالش دعوت کرد :
این شرکت در مدت کوتاه فعالیت خود در حوزه ی کاریش یعنی حوزه ی خودرو های الکتریکی انتقادها و جنجال های فراوانی را از ریز گرفته تا درشت به چشم دیده است، چرا که خیلی ها معتقدند آنچه مسئولان این شرکت گفتند با آنچه ارائه دادند متفاوت بود و این خودرو برقی ارائه شده شباهتی با خودروی ۱۰۰۰ اسب بخاری که فارادی فیوچر قول داد نیست، لذا این استارتآپ (استارتآپ به شرکتهای نوپایی گفته میشود که با یک ایدهی ساده و اولیه شروع میکنند و به سرعت رشد پیدا می کنند، و به درآمد میرسند.) به طور جدی و محکم تصمیم گرفته تا در ماه ژانویه سال ۲۰۱۷ در نمایشگاه CES خودرویی ۱۰۰۰ اسب بخاری که جنجال آفرید را به نمایش عموم بگذارد تا مشت محکمی به انتقادات بدهد، این شرکت ویدیو کوتاهی را به اشتراک عموم گذاشته تا برای رقبای خود خط و نشان حسابی کشیده باشد و صحنه رقابت را بسیار جذاب کند، هرچند ویدیو صرفا یک پیش نمایش است و عملکرد کلی مشخص و هویدا نخواهد شد، لازم به ذکر است که سه خودرو با مدل مدنظر فارادی فیوچر رقابت می کنند که به ترتیب این ۳ هستند:
_ بنتلیBentayga

_ فراری ۴۸۸GTB

_تسلا مدل X

بد نیست بدانید که وعده دیگر این استارآپ این است که خودروهایش پر از حسگر خواهد بود و توانایی این را دارد که به اینترنت متصل گردد و در نتیجه قادر است کنترل بسیاری از امور را در دست گیرد.

نظر بدهید