راهنمای رنگبندی جعبه فیوز خودرو بر اساس مقدار آمپر

فیوزها بخش اساسی هر سیستم الکتریکی هستند.

این قطعات به منظور از کار افتادن خودکار در زمان وجود جریان الکتریکی بیش از حد یا اتصال کوتاه طراحی شده‌اند و خود را به منظور جلوگیری از آسیب سیستم‌های برقی فدا می‌کنند.

با توجه به ماهیت کارکرد فیوزها، اطلاع از رتبه‌بندی و مشخصات کامل فیوزها حیاتی است. جریان‌های خیلی پایین باعث سوختن پیش از موعد فیوزها می‌شود درحالی‌که وجود ولتاژ بسیار بالا باعث شکست هدف اولیه طراحی فیوز می‌شود.

رنگ فیوز فشنگی آموزش نکات فنی خودرو آموزش برق خودرو راهنمای جعبه فیوز تندر 90 راهنمای جعبه فیوز 206 تیپ 2 رنگ فیوز پمپ بنزین دلایل رنگبندی فیوز چیست انواع فیوز خودرو فیوز آبی رنگ چیست آمپر فیوز چیست آموزش تعویض فیوز سوخته


انواع مختلفی از فیوزها در صنعت خودرو بکار می‌روند اما ما درباره فیوزهایی صحبت می‌کنیم که در اکثر خودروهای دهه ۸۰ به این‌طرف استفاده شده‌اند. به یاد داشته باشید که علاوه بر فیوزهای تیغه‌ای استاندارد ATC، فیوزهای دیگری نیز از نظر ابعاد وجود دارند که از جمله آن‌ها می‌توان به میکرو، مینی و ماکسی اشاره کرد.

https://www.pedal.ir/wp-content/uploads/2018/03/SBF-fuse.jpg


صرف‌نظر از شکل فیوز تیغه‌ای بکار رفته در صنعت خودرو، فیوزها معمولاً دارای کدبندی رنگی استانداردی هستند که تشخیص رتبه‌بندی الکتریکی آن‌ها را آسان می‌سازند.

شاید در ابتدا با خود فکر کنید که شناسایی این فیوزها آسان است زیرا شماره آن‌ها رویشان نوشته شده و نیازی به دانستن رنگ آن‌ها وجود دارد.

این طرز تفکر به نوعی صحیح است اما برخی فیوزها دارای شماره‌هایی به رنگ پلاستیک خود بوده و رنگی نیستند. موضوع مهم‌تر اینکه جعبه‌فیوزها اغلب در بخش‌های تاریک زیر داشبورد یا در محفظه کثیف پیشرانه قرار گرفته و خواندن اعداد روی آن‌ها کاری سخت است.

رنگ فیوز فشنگی آموزش نکات فنی خودرو آموزش برق خودرو راهنمای جعبه فیوز تندر 90 راهنمای جعبه فیوز 206 تیپ 2 رنگ فیوز پمپ بنزین دلایل رنگبندی فیوز چیست انواع فیوز خودرو فیوز آبی رنگ چیست آمپر فیوز چیست آموزش تعویض فیوز سوخته


به همین دلیل است که دانستن رنگ و استاندارد فیوزها کمک مهمی محسوب خواهد شد. در ادامه شما را با استاندارد رنگ‌بندی فیوزها آشنا می‌کنیم. می‌توانید این لیست را پرینت کرده و در جایی مناسب نگه دارید تا در مواقع لزوم بتوانید از آن استفاده کنید. البته اگر پرینتر رنگی ندارید نام رنگ فیوز را نیز به همراه مشخصات آن نوشته‌ایم.

رتبه‌بندی آمپریرنگ فیوز
۱مشکی
۲خاکستری
۳بنفش
۴صورتی
۵قهوه‌ای مایل به زرد
۷-۱/۲قهوه‌ای
۱۰قرمز
۱۵آبی
۲۰زرد
۲۵شفاف
۳۰سبز
۳۵آبی کم‌رنگ
۴۰نارنجی
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

×
مدیر فروش
تلگرام کاویانی
1 +